ANETO 3.404 m
Pont de St. Joan '08

Bé doncs, aquest pont hem passat d'anar de Revetlla i, després de la cursa del Cross Vertical PRAT PRIMER d'Andorra on en Grabi va fer setè, vam agafar els trastets i cap a la Vall de Benasque!

El 22 de Juny arribàvem a la Besurta on vam fer nit i a 2/4 de 6 del matí, sortíem cap a buscar la nostra pala a l'Aneto. Hem de dir que l'Ester es va quedar al Collado de Corones (3.200m aprox.), ja que a partir d'allà, la pala era molt més dreta. Després de baixar uns metres ja amb la taula, va esperar a en Grabi que havia pujat un tros més, per veure'l baixar i tirar unes "fotiquis". A partir d'aquí, vam fer uns 1.100m de desnivell surfejant com bojos per la glacera de l'Aneto!

Arribat aquest punt, altre cop la taula a l'esquena i a acabar la caminada de 9,5h, passant pels Aigualluts i fins a la Besurta a buscar el cotxe. Aquí hi ha un petit collage de fotos i a continuació uns vídeos de la baixada.


2 comentaris:

Sònia ha dit...

L'únic que puc dir es: Impressionaaaaant!!!

Anònim ha dit...

Uaauu!!!! this is how much for my body, nena quin nivell, em deixeu tota perplexa...(jo que només he pujat el Matagalls, quina vergonya no dieu a ningú). Preciós el collage, vosaltres, la muntanya i com diu l'Arnau el sol solet.
El sopar de divendres va estar bé, oi?...plè d'aquelles nostres converses...en fí d'aquelles nostres.

ens veiem "naftalina"

Queca